Bericht versturen
Thuis

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
„Schilderen is mooi. perfect beeld door de kunstenaar. De kunstenaar is begaafd. Zo tevreden en ik heb tot een andere opdracht gegeven dat.“ schildert

—— Shirley Nguyen

„Ik ben zeer gelukkig met uw productenkwaliteit evenals uw dienst. Vooral aan Kevin. Hartelijk dank! Andy van Sydney Australia.“

—— Andy Canning

Verbazende kwaliteit, zijn wij zeer tevreden met het kunstwerk door de begaafde kunstenaar, danken u. Wij zullen absoluut tot meer van uw studio opdracht geven.

—— John Coyle

Het uitstekende werk! Zulk een kwaliteit het schilderen en grote dienst. Hartelijk dank! Stuart Genova van Israël

—— Stuart Genova

Ik ben zeer tevreden van de LKL-studioreproductie van het schilderen „Rode Wijngaarden van Van Gogh in Arles“ en het kijken vooruit voor een andere geeft tot opdracht.

—— William Milano

„Tevreden, kon het schilderen maken enkel als oud kijken ik kocht een paar maanden geleden. Het was perfect. Kleuren en textuur.“

—— Leeuw

Ja. Dit is perfect. Dank u Jackie, Ik ben zo opgewekt! Susan

—— Susan

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Doe uw olieverfschilderijreproducties hebben een prachtige kwaliteit. Ja, is het moeilijk om kunstkwaliteitsniveau te bepalen omdat het het verwezenlijkingswerk door mening is. De kwaliteitsnorm die wij moet bijna hetzelfde als het originele beeld bij om het even welke details zoals stijl, de diepte van kleur, kwaststreek en textuur houden hebben nagestreefd. Geen machines of canvas-overdracht technieken worden gebruikt.

 

Onze opgeleide kunstenaars beginnen met een leeg canvas en de hand-verf het schilderen van van begin tot einde het gebruiken van slechts de meest geschikte olieverven en het linnencanvas. Daarom kunnen zij goed voor verscheidene decennia worden verzameld zonder enige kleur het langzaam verdwijnen.

 

Ondertussen, zijn elk van onze kunstenaars goed opgeleid door de professionele kunstacademie en de meesten van hen hebben meer dan 10 van de kunstenaarsjaar carrière. Het belangrijkst, hebben wij onafhankelijke Inspectieafdeling, die een team van 10 hoofdleraren hebben die de kwaliteit voor elk controleren die vóór verzending schilderen. Onze bedrijfervaring heeft sterk ondoordringbaar gemaakt dat onze producten van een reputatie van de putkwaliteit in de het schilderen markten hebben genoten.

Contactgegevens
Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

Contactpersoon: Jackie L

Tel.: 86-15159238820

Fax: 86-592-5969581

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)