Bericht versturen
Thuis

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
„Schilderen is mooi. perfect beeld door de kunstenaar. De kunstenaar is begaafd. Zo tevreden en ik heb tot een andere opdracht gegeven dat.“ schildert

—— Shirley Nguyen

„Ik ben zeer gelukkig met uw productenkwaliteit evenals uw dienst. Vooral aan Kevin. Hartelijk dank! Andy van Sydney Australia.“

—— Andy Canning

Verbazende kwaliteit, zijn wij zeer tevreden met het kunstwerk door de begaafde kunstenaar, danken u. Wij zullen absoluut tot meer van uw studio opdracht geven.

—— John Coyle

Het uitstekende werk! Zulk een kwaliteit het schilderen en grote dienst. Hartelijk dank! Stuart Genova van Israël

—— Stuart Genova

Ik ben zeer tevreden van de LKL-studioreproductie van het schilderen „Rode Wijngaarden van Van Gogh in Arles“ en het kijken vooruit voor een andere geeft tot opdracht.

—— William Milano

„Tevreden, kon het schilderen maken enkel als oud kijken ik kocht een paar maanden geleden. Het was perfect. Kleuren en textuur.“

—— Leeuw

Ja. Dit is perfect. Dank u Jackie, Ik ben zo opgewekt! Susan

—— Susan

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van Xiamenlkl Beeldende kunsten, Ltd is één van de belangrijke ondernemingen die in met de hand gemaakte olieverfschilderijen voor klanten en cliënten wereldwijd in dienst nemen. Onze fabriek wordt gevestigd in Xiamen-stad die één van de drie grootste basissen van de olieverfschilderijproductie in China sinds 1995 is.

   

  Onze fabriek behandelt een gebied van 2000 vierkante meters, hebben wij meer dan 30 professionele siging schilders momenteel, hebben de meesten van hen meer dan tien jaar schilderend ervaring en vaardigheden voor alle stijlen en onderwerpen.

   

  Onze hoofdproducten omvatten decoratieve schilderijen, moderne en abstracte schilderijen, groepsschilderijen, overdrachtfoto's aan schilderijen, alle traditionele olieverfschilderijen, enz. Wij hebben goedgekeurd om een modieus huismilieu tot stand te brengen om voldoende keus voor uw ruimte te verstrekken.

   

  Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Verf van foto's

  Wij brengen foto naar het schilderen, portretolieverfschilderijen van foto's over door onze professionele kunstenaars. U kunt foto van canvasportret controleren wanneer gebeëindigd en om wijziging vragen alvorens te verschepen.

   

  U kunt foto's en ideeën rechtstreeks naar ons per e-mail verzenden en onze professionele kunstenaars zullen alles voor u behandelen.

   

  Proces
  Onze portretschilderijen zijn begonnen van schets: van potlood wordt het overzicht op het canvas om met olieverven te beëindigen, het allen gedaan door handen, Hoogte - zal het kwaliteitsdouane geschilderde portret van olieverfschilderijen maar aan betaalbare prijzen, uw klanten van het houden.

   

  Galerijonderwerpen
  De portretschilderijen kunnen verschillende onderwerpen, met inbegrip van Huwelijksportretten, Zelfportretten, Kinderenportretten, House&Car, Familieportretten, Landschapsportretten, Dogs&Pups-portretten, Cats&Kits-portretten, Stilleven, Huisdierenportretten, het Wild Dierlijke portretten, Uitstekende portretten zijn,   anderen.

   

  Media
  Olieportretten, Acrylportretten, Houtskoolportretten, Waterverfportretten, Pastelkleurportretten, Potloodportretten, enz.

   

  Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

 • R & D

  Co. van Xiamenlkl Beeldende kunsten, Ltd heeft nu een professioneel R&D-team, hebben zij een rijkdom die aan ervaring opgedaan met cliënten over de hele wereld werken van, hoofdzakelijk Europa, het Noorden en Zuid-Amerika, Oceaan, en andere regio's. Zich nu ons bedrijf bewust van is om producten te ontwikkelen en te bevorderen die in internationale markten populair zijn evenals verleent de professionele dienst die de buitenlandse cliënten zoeken.

  Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

Contactpersoon: Jackie L

Tel.: 86-15159238820

Fax: 86-592-5969581

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)