Bericht versturen
Thuis

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Xiamenlkl Beeldende kunsten, Ltd is één van de belangrijke ondernemingen die in met de hand gemaakte olieverfschilderijen voor klanten en cliënten wereldwijd in dienst nemen. Onze fabriek wordt gevestigd in Xiamen-stad die één van de drie grootste basissen van de olieverfschilderijproductie in China sinds 1995 is. Onze fabriek behandelt een gebied van 2000 vierkante meters, hebben wij meer dan 200 professionele schilders, hebben de meesten van hen meer dan tien jaar schilderend ervaring en vaardigheden voor alle stijlen en onderwerpen.

 

LKL-omvatten de Beeldende kunsten hoofdproducten de schilderijen van het paletmes, moderne en abstracte schilderijen, groepsschilderijen, overdrachtfoto's aan schilderijen, alle traditionele olieverfschilderijen, enz. Wij hebben goedgekeurd om een modieus huismilieu tot stand te brengen om voldoende keus voor uw ruimte te verstrekken.

 

LKL-de Beeldende kunstenserviceobjecten omvatten Sterhotels, luxetoevlucht, villa's, luxeflats, hoogwaardige bureaugebouwen, bars, KTV, clubs, galerijen, schilder, verdelers, giftbedrijven, ontwerpbedrijven, zachte uitrustingsbedrijven enz. Wij zien ernaar uit een succesvolle en vruchtbare zakelijke relatie met u in de nabije toekomst te vestigen.

 

Onze Voordelen:
De unieke producten, Stabiele kwaliteit, verblijven door de geloofwaardigheid en wederzijds voordelig.

 

Adres: Rm206 No.65 Dai Tou Xin Cun, Shitang-Dorp, Haicang, Xiamen, Fujian, China 361026

 

Contactpersoon: Jackie L

 

E-mail: leung@lklfinearts.com

 

Tel.: 0086-592-5969581

 

Menigte: 0086-151-592-38820

 

Whatsapp: 008615159238820

 

Web:


http://www.modernartoilpainting.com 

http://www.lklfinearts.com

 

Facebook:

https://www.facebook.com/fineartslkl/

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2010, gevestigd Bedrijf. Onze producten voerden hoofdzakelijk naar de Europese landen van de V.S. uit en.

 

2011, Anders genoemd als LKL-Beeldende kunstenco., is Ltd, het grootste deel van onze schilderijen tevredengesteld door onze cliënten.

 

2013, wordt één van de beste met de hand gemaakte fabrikanten en de exporteurs van canvasschilderijen in oostelijk China.

 

2015, werd de betrouwbaarste en betrouwbare integriteits verwerkende die ondernemingen, producten naar meer dan 20 landen en gebieden worden uitgevoerd.

 

2017, Producten naar meer landen worden uitgevoerd dat. zoals Noord-Amerika, Oost- en West-Europa, Rusland, Zuid-Afrika, Israël, enz.

 

China Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : LKL

Aantal werknemers : 10~50

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%