Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

Paletmesschilderijen, abstracte schilderijen, op maat gemaakt portret van foto's Oil Reproductions leung@lklfinearts.com

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Fabrieksreis

„Schilderen is mooi. perfect beeld door de kunstenaar. De kunstenaar is begaafd. Zo tevreden en ik heb tot een andere opdracht gegeven die.“ schilderen

—— Shirley Nguyen

„Ik ben zeer gelukkig met uw productenkwaliteit evenals uw dienst. Vooral aan Kevin. Hartelijk dank! Andy van Sydney Australië.“

—— Andy Canning

Verbazende kwaliteit, zijn wij zeer tevreden met het kunstwerk door de begaafde kunstenaar, danken u. Wij zullen absoluut tot meer van uw studio opdracht geven.

—— John Coyle

Het uitstekende werk! Zulk een kwaliteit het schilderen en grote dienst. Hartelijk dank! Stuart Genua van Israël

—— Stuart Genua

Ik ben zeer tevreden van de LKL-studioreproductie van het schilderen „Rode Wijngaarden van Van Gogh in Arles“ en het kijken vooruit voor een andere geeft tot opdracht.

—— William Milaan

„Tevreden, kon het schilderen maken enkel als oud kijken ik kocht een paar maanden geleden. Het was perfect. Kleuren en textuur.“

—— LEO

Ja. Dit is perfect. Dank u Jackie, ben ik zo opgewekt! Susan

—— Susan

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd is een van de toonaangevende ondernemingen die zich bezighouden met handgemaakte olieverfschilderijen voor klanten en klanten over de hele wereld. Onze fabriek is gevestigd in Xiamen stad die is een van de drie grootste olieverf productie bases in China sinds 1995.

  Onze fabriek heeft een oppervlakte van 2000 vierkante meter, we hebben momenteel meer dan 30 professionele siging-schilders, de meesten hebben meer dan tien jaar ervaring met schilderen en vaardigheden voor alle stijlen en onderwerpen.

  Onze belangrijkste producten zijn decoratieve schilderijen, moderne en abstracte schilderijen, groepsschilderijen, overdracht van foto's naar schilderijen, alle traditionele olieverfschilderijen, enz. We hebben gekozen om een ​​stijlvolle thuisomgeving te creëren om voldoende keuze te bieden voor uw ruimte.

 • OEM / ODM

  Verf van foto's

  Wij brengen foto naar het schilderen, portretolieverfschilderijen van foto's over door onze professionele kunstenaars. U kunt foto van canvasportret controleren wanneer gebeëindigd en om wijziging vragen alvorens te verschepen.

   

  U kunt foto's en ideeën rechtstreeks naar ons per e-mail verzenden en onze professionele kunstenaars zullen alles voor u behandelen.

   

  Proces
  Onze portretschilderijen zijn begonnen van schets: van potlood wordt het overzicht op het canvas om met olieverven te beëindigen, het allen gedaan door handen, Hoogte - zal het kwaliteitsdouane geschilderde portret van olieverfschilderijen maar aan betaalbare prijzen, uw klanten van het houden.

   

  Galerijonderwerpen
  De portretschilderijen kunnen verschillende onderwerpen, met inbegrip van Huwelijksportretten, Zelfportretten, Kinderenportretten, House&Car, Familieportretten, Landschapsportretten, Dogs&Pups-portretten, Cats&Kits-portretten, Stilleven, Huisdierenportretten, het Wild Dierlijke portretten, Uitstekende portretten, anderen zijn.

   

  Media
  Olieportretten, Acrylportretten, Houtskoolportretten, Waterverfportretten, Pastelkleurportretten, Potloodportretten, enz.

   

  Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

   

 • R & D

  Co. van Xiamenlkl Beeldende kunsten, Ltd heeft nu een professioneel R&D-team, hebben zij een rijkdom die aan ervaring opgedaan met cliënten over de hele wereld werken van, hoofdzakelijk Europa, het Noorden en Zuid-Amerika, Oceaan, en andere regio's. Zich nu ons bedrijf bewust van is om producten te ontwikkelen en te bevorderen die in internationale markten populair zijn evenals verleent de professionele dienst die de buitenlandse cliënten zoeken.

  Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

Contactgegevens
Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

Contactpersoon: Jackie L

Tel.: 86-15159238820

Fax: 86-592-5969581

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)