Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

Paletmesschilderijen, abstracte schilderijen, op maat gemaakt portret van foto's Oil Reproductions leung@lklfinearts.com

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
„Schilderen is mooi. perfect beeld door de kunstenaar. De kunstenaar is begaafd. Zo tevreden en ik heb tot een andere opdracht gegeven die.“ schilderen

—— Shirley Nguyen

„Ik ben zeer gelukkig met uw productenkwaliteit evenals uw dienst. Vooral aan Kevin. Hartelijk dank! Andy van Sydney Australië.“

—— Andy Canning

Verbazende kwaliteit, zijn wij zeer tevreden met het kunstwerk door de begaafde kunstenaar, danken u. Wij zullen absoluut tot meer van uw studio opdracht geven.

—— John Coyle

Het uitstekende werk! Zulk een kwaliteit het schilderen en grote dienst. Hartelijk dank! Stuart Genua van Israël

—— Stuart Genua

Ik ben zeer tevreden van de LKL-studioreproductie van het schilderen „Rode Wijngaarden van Van Gogh in Arles“ en het kijken vooruit voor een andere geeft tot opdracht.

—— William Milaan

„Tevreden, kon het schilderen maken enkel als oud kijken ik kocht een paar maanden geleden. Het was perfect. Kleuren en textuur.“

—— LEO

Ja. Dit is perfect. Dank u Jackie, ben ik zo opgewekt! Susan

—— Susan

Ik ben online Chatten Nu

Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

1 2 3 4
Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd. Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.
Olieverfschilderijfabriek Director Office (nieuw) Bedrijfsteam (nieuw) Olieverfschilderij Studio (nieuw)

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LKL
Aantal werknemers : 10~50
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%
1. Biedt u andere schilderijen aan niet die op uw website worden getoond?

Zeker, kunt u uw aangewezen beelden per e-mail naar ons verzenden, kunnen wij olieverfschilderij van om het even welk van uw foto ook doen.

 

2. Wat is de kwaliteit van uw Olieverfschilderijen?

Doe uw olieverfschilderijreproducties hebben een prachtige kwaliteit. Ja, is het moeilijk om kunstkwaliteitsniveau te bepalen omdat het het verwezenlijkingswerk door mening is. De kwaliteitsnorm die wij moet bijna hetzelfde als het originele beeld bij details zoals stijl, de diepte van kleur, kwaststreek en textuur houden hebben nagestreefd. Geen machines of canvas-overdracht technieken worden gebruikt.

 

Onze opgeleide kunstenaars beginnen met een leeg canvas en de hand-verf het schilderen van van begin tot einde het gebruiken van slechts de meest geschikte olieverven en het linnencanvas. Daarom kunnen zij goed voor verscheidene decennia worden verzameld zonder enige kleur het langzaam verdwijnen.

 

3. Wat is uw betalingstermijn? Hoeveel betalingsvoorwaarden goed keurt u?

Wij laden 50% van het totale bedrag als storting vóór productie, en na het beëindigen van schilderijen, zullen wij verzenden=zullen= u de digitale foto's van gebeëindigde schilderijen voor uw bevestiging, als u met hen tevreden bent, dan de rest 50% worden geladen. U kon keus de volgende betalingsopties: Bankoverdracht, Western Union, Paypal, enz.

 

4. Wat is de verpakkingsmethode u gebruikte?

(1) als de bevolen hoeveelheid klein is, de schilderijen worden opgerold en veilig zouden ingepakt worden met dunne plastic lagen en dan zouden gezet worden in een harde buis, dan via luchtroute worden verscheept.

(2) als de schilderijen ontworpen en of uitgerekt zijn, zullen de vier hoeken met hardpaperbeschermer worden ingepakt; De ontworpen of uitgerekte schilderijen zullen in standaard de uitvoerkartons of houten dozen worden gezet; Alle noodzakelijke toebehoren zullen, zoals Getande haken, Bellenzakken, Decciccant, enz. klaar zijn. En ben dan shpped via het oceaan verschepen.

 

5. Hoe ongeveer de levertijd?

Normaal, neemt het tussen 10 tot 25 werkdagen, hangt van de hoeveelheden en de kwaliteit uw orden af. Na het ontvangen van uw definitieve ordebevestiging en vooruitbetaling, zullen wij de productie beginnen. Wij zullen u voor om het even welke vooruitgang van uw orde geïnformeerd houden en zullen u vóór verzending opmerken. Gewoonlijk, vergt het 3-5 dagen om in uw huis aan te komen tegen DHL, UPS, het kanaal van Fedex en TNT Express-, 10-15 dagen door luchtvracht en 20-30 dagen door overzeese te verschepen.

 

6. Hoeveel verzendingsmethodes hebt u? Hoeveel de vracht zal zijn?

U kon de leveringsmethodes van diverse koeriers van UPS, DHL, Fedex, TNT, Luchtvracht en overzeese vracht selecteren. Omdat de verschepende lasten van twee secties afhangen, is één leveringsmanieren, is een ander één het gewicht en de meting van uw bevolen goederen. Betreffende de nauwkeurige verzendkosten, zouden wij moeten weten welke leveringsmanier u wilde en het nauwkeurige gewicht en de meting van de goederen u opdracht gaf tot. Dan zullen wij u de originele prijs na het krijgen van de recentste informatie van de lijndienst citeren.

 

 

 

Contactgegevens
Xiamen LKL Fine Arts Co., Ltd.

Contactpersoon: Jackie L

Tel.: 86-15159238820

Fax: 86-592-5969581

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)